Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
Mann med fallsikringsele, sikring og hjelp på tak
Mann iført fallsikringsutstyr og hjem. Kikker ut fra et tak.
Fallsikring - jobb trygt i høyden

Vi vet hvor viktig det er å skape trygghet på arbeidsplassen. Visste du at det ved arbeid som foregår bare to meter over bakken kreves fallsikring? Vi leverer det du trenger av fallsikringsutstyr og tilbehør, som er med på å skape gode og skadefrie dager på jobb. Alle våre produkter leveres med CE-merking, nødvendig brukermanual og dokumentasjon.

Visste du at:

  • Du som arbeidsgiver er ansvarlig for at bruker/ansatt får nødvendig utstyr og opplæring.
  • Alt fallsikringsutstyr skal kontrolleres årlig.
  • Feil bruk av utstyr, uansett teknisk stand, kan få katastofale følger.
  • Nødvendig kunnskap for å jobbe trygt i høyden får du og dine ansatte ved å gå på kurs hos oss.

Riktige produkter for maks sikring

Med riktig fallsikringsutstyr unngås ulykker. Vi har godt utvalg i fallsikringsseler, blokker og liner m.m.

Se våre produkter her

Würth fallsikring

Würth Safety Management – full kontroll på utstyr, kontroller og sertifikater

Ved kjøp av fallsikringsprodukter, eller når du har hatt produkter inne til sertifisering og årlig kontroll, får du automatisk tilgang til din egen side hvor du har ditt eget Safety Management. Dette er inkludert i prisene på de enkelte produkter og det tilkommer ingen innmeldingsavgift eller årlige medlemsgebyrer for denne tilgangen.

Etter innlogging til egen side, får du tilgang til følgende informasjon:

  • Alle produkter som er kjøpt av oss innen kategoriene fallsikring og løfteutstyr.
  • Alt som er kontrollert – uansett om det er godkjent eller underkjent.
  • Alle sertifikater på produkter som har vært innlevert til årlig kontroll med eventuelle merknader. Sertifikatene kan skrives ut eller lagres på egen datamaskin i egen IK-mappe på anleggsplass eller på kontoradressen.
  • Du har komplett oversikt over kontrollert og godkjent utstyr, kontrollert og ikke godkjent utstyr, samt utstyr som ikke har vært inne til årlig resertifisering. Og en oversiktlig og ryddig informasjonsside når du har besøk fra kontrollmyndighetene.

Logg inn i Würth Safety Management

Kontrolldager i våre butikker

Alle våre butikker har en årlige kurs- og kontroll-dager, der utstyr kontrolleres av sakkyndige kontrollører fra Kurs og kompetansetjenester AS. Utstyr som trenger kontroll utover disse dagene kan leveres til din lokale Würth-butikk som sender dette til vår butikk på Ryen. Der kontrolleres utstyr hver fredag, og blir sendt i retur samme dag.

Se alle våre kontrolldager her

Fallsikringskurs

Vi har svært mange kurs for ulike behov innen fallsikring, som også kan utvides til å omfatte enkel metode for vertikal evakuering. Fra basiskurset på 3 timer med informasjon om grunnleggende tiltak, til mer kundespesifikke kurs tilpasset hver enkelt bedrift. Her benyttes eksterne foredragsholdere med årelang erfaring i denne type arbeid og kurs. For arbeid i en høyde på over 2 meter eller der det kan være fare for fall skal det etableres et kollektivt sikringssystem. Dersom dette ikke lar seg gjennomføre skal fallsikringsutstyr benyttes.

Finn et kurs her

Lær mer om fallsikring

Her finner du artikler og filmer som dykker ned i ulike deler av sikring for arbeid i høyden.

KJØPE FALLSIKRINGSSELE? DETTE MÅ DU VITE

Riktig valg av sele er svært viktig for sikkerheten til brukeren. Bruker du feil sele til jobben du skal gjøre kan følgene bli svært alvorlige.I denne artikkelen går vi gjennom hva du må tenke på når du skal velge sele.

HVORDAN SIKRER DU ANSATTE SOM ARBEIDER I HØYDEN?

Å jobbe i høyden er forbundet med høy risiko for skader, og i verste fall død. Som arbeidsgiver og ansatt har man mye å tenke på for å jobbe trygt, og i denne artikkelen går vi gjennom mange faktorer du må tenke på.

Kan vi bistå med noe? Fyll ut skjemaet så hjelper vi deg gjerne!