Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
verkstedutstyr

Verkstedutstyr

Kunnskap og kompetanse

Würth er Norges ledende leverandør av tyngre verkstedutstyr. Vi har utstyr til dekkmontering, avbalansering, kontroll av hjulstilling, løfteutstyr, bremsetester og aircondition-service. I tillegg har vi diagnoseverktøyene WoW og Wabco Würth som kan brukes på nær sagt alle bilmerker.

Ønsker du mer informasjon om Würth verkstedutstyr fyll ut kontaktskjemaet.

Lokal oppfølging

Vi har lokale selgere og serviceteknikere i alle deler av landet med svært høy kompetanse. Som kunde av Würth verkstedutstyr vil du få personlig service og teknisk support i etterkant.

Service

Vi følger opp kundene våre med et landsdekkende service- og salgsapparat. Hos oss blir du også fulgt opp etter at du har kjøpt varen. Vi er akkreditert for kalibrering etter ISO standard 17025, sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2015 og miljøsertifisert etter ISO 14001:2015.

Vi tilbyr faste serviceavtaler for kontinuerlig oppfølging og drift.

Ønsker du å vite mer om service på verkstedutstyr?

Fyll ut kontaktskjemaet eller ring servicetelefonen tlf. 94007799.

Her finner du diverse dokumentasjon og WOW-programmet

Våre underkategorier innen verkstedutstyr

aircondition
Aircondition

Vi har et stort utvalg i fyllestasjoner, lekkasjesøkeutstyr og utstyr for reparasjon av klimaanlegg på kjøretøy.

Se utvalget

Hjuloppheng
Hjuloppheng

Würth har alt innen hjulstillingsutstyr. Vårt nyeste tilskudd er Quick check drive som automatisk skanner bilens hjulinnstilling og gir deg et raskt og sikkert resultat.

Se utvalget

Bremser
Bremser

Vi har bremseprøvere for person-og varebil. Disse bremseprøverene har avanserte funksjoner som Automatisk 4WD detektering (motsatt dreieretning )4WD testing med måling i begge retninger noe som forenkler jobben for teknikeren

Se utvalget

Hjul og dekk
Hjul og dekk

Sortimentet er bredt og består av dekk monteringsmaskiner fra enkle maskiner opp til toppmodellen HUNTER REVOLUTION™ som i stor grad er automatisert og avbalanseringsutstyr fra de minste til de største dekkene. Her har vi også en avanserte balanseringsmaskiner som kan brukes til og diagnosere vibrasjonsproblemer både på personbiler og tyngre kjøretøy.

Se utvalget

Løfteutstyr
Løfteutstyr

Vi har løfteutstyr til ethvert behov. Løftesøyler, kjørebaneløftere, tosøyleløftebukker, løftebukk for el-bil og løftebukk for campingbiler.

Se utvalget

Avtrekk
Avtrekk

Vi har både eksosavtrekk, støvavtrekk og sveiseavtrekk. Se utvalget under.

Se utvalget

Verkstedinnredning
Verkstedinnredning

Vi tilpasser verkstedinnredningen etter ditt behov. Hos oss får du komplett innredning med verkstedbenker, verkstedskap , avfallshåndtering etc.

Se utvalget

Væskebehandling og rengjøring
Væskebehandling og rengjøring

Vi har utstyr for oppsamling av spillolje, fyllepistoler for væsker, varmtvannsvaskere, dekkvaskere, bremsevaskere, tanktømmere, delevaskere, delekokere, høytrykksdelevaskere og automatoljeskiftere.

Se utvalget

Måleinstrumenter
Måleinstrumenter

Trenger du måleinstrumenter har vi både avgassmålere, røykgasstestere, lysjusteringsapparat og støymålere.

Se utvalget

Avgass- og diagnosetester
Avgass- og diagnosetester

Trenger du diagnoseutstyr har vi alt innen dette både avgassmålere, røygassmålere, ustyr for EOBD diagnose oscilloskop 2 og 4 kanals, diagnose og frontrute kalibrering for bil, buss og lastebil.

Se utvalget

Kontakt oss

Har du spørsmål ta kontakt angående verkstedutstyr, service eller deler, ta kontakt med oss ved å bruke kontaktskjema under. Så vil vi ta kontakt med deg så raskt som mulig.