Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
Bilinnredning vist via bakluker

Høykvalitets bilinnredning for en mer effektiv hverdag

Vårt mål er å gjøre det enkelt for fagfolk å gjøre en god jobb. Med bilinnredning fra Würth får du fagtilpassede løsninger eller du kan velge full skreddersøm. Uansett hvilket fag du jobber med, er det tatt hensyn til de tingene du bruker i ditt daglige arbeide. Det er deg innredningen skal fungere for og med 5 års garanti kan du være trygg på et solid system.

Tilpasset til alle bilmodeller

For de ulike bilmerkene vil du finne forslag til elektriker, rørlegger og snekker. Uansett hvilket fag du jobber med, er det tatt hensyn til de tingene du bruker i ditt daglige arbeide. Bilinnredning tilpasset dine behov. Det som skiller mest, er egentlig størrelse på innredning/bil. Selvfølgelig er det fremdeles mulig med skreddersøm, og vi alltid en rådgiver med kompetanse til rådighet for å finne løsninger for akkurat deg og dine behov. Vi har den perfekte løsningen for deg!

Se utvalget i nettbutikken

Skreddersydde løsninger

Vi tilpasser bilinnredningen slik du ønsker. Målet er at du skal ha så god orden og system i arbeidsbilen at du sparer tid på å lete etter utstyr eller forbruksmateriell og optimal utnyttelse av plassen. Vårt fleksible system tilpasses innredningen som passer best til din arbeidshverdag. Vi kan også levere den skreddersydde løsningen fult utstyrt med komplett innhold.

Ta kontakt for å finne ut mer

Bunnskuffer og dobbeltgulv

Bunnskuffer og dobbeltgulv

Våre bunnskuffløsninger består av rammeverk, skuffeinnsats og skinner i stål. Vi har valgt nettopp stål for å sikre bestandighet og levetid på modulene. Bunnskuffløsningen er plassbesparende, og det bidrar til at vareroms gulvet opprettholder sin funksjonalitet i form av plass til annet materiell.

Skuffene kommer i flere forskjellig dybder, bredder og høyder, noe som gjør at løsningene er svært fleksible og gjør at vi kan tilpasse bunnskuffløsningen etter din bil.

Optimaliser arbeidsdagen din med fagtilpassede bilinnredninger fra Würth.

Les mer

Sikker transport

Når du investerer i bilinnredning fra Würth er du og dine passasjerer helt trygge. Würth Bilinnredning er nøye kollisjonstestet og godkjent i henhold til DEKRA. Würth Bilinnredning er produsert for å tåle store påkjenninger og tung belastning. Würth Bilinnredning utvikler nye og smarte løsninger for at du, på en sikker og enkel måte, skal kunne sikre kjøretøyets last.

Sikker transport

Hvorfor velge bilinnredning fra Würth?

Med en ryddig og oversiktlig bilinnredning fra Würth sparer du tid og jobber mer effektivt. En bilinnredning fra Würth varer lenge og den kan fint flyttes over i ny bil. Det lukkede skinnesystemet i bilinnredningen hindrer smuss og skitt å komme til, noe som øker levetid en på bilinnredningen. Vi jobber hele tiden med å utvikle og forbedre vår bilinnredning slik at du alltid skal få de beste løsningene. Ønsker du bilinnredning fra Würth? Ta kontakt med oss så finner vi løsningen som passer din arbeidshverdag.

Monteringsfilmer

Montere bilinnredningen selv? Ikke noe problem! Med våre monteringsfilmer får du svært brukervennlige anvisninger om hvordan du skal gå frem for å montere bunnskuffer, gulv, reoler og andre elementer.

Se monteringsfilmer

Monteringsfilmer bilinnredning
Til rørlegger

På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for rørleggeren.

Les mer

Til snekker

På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for snekkeren

Les mer

Til elektrikere

På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for elektrikeren.

Les mer

Kontakt oss