Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
betongforankring

Dimensjoneringsprogram for betongforankring

betong-dimensjonering

Würth dimensjoneringsprogram for ASSY treskruer og betongforankring er en programvare som effektiviserer nødvendige utregninger når laster er bestemt. Beregningene vil til enhver tid bli dimensjonert iht. gjeldene EN-standarder. Dette dokumentet er utarbeidet av European Organisation for Technical Approvals – EOTA – som har forgreninger til offisielle medlemmer over hele Europa.

I Norge er det SINTEF Byggforsk som er offisielt medlem av EOTA.

Dimensjoneringsprogrammet er tilpasset norske forhold. Programmet er øremerket Rådgivende ingeniører og BA-ingeniører som forbereder forankringsarbeider i prosjekteringsfasen eller i tiden før forankring. Det er lagt vekt på et svært brukervennlig dimensjoneringsprogram med oversiktlige inntastingsgrep og utskrifter. De fleste av våre tunge stålankere har Europeisk Teknisk Godkjenning – ETA – og er lagt inn i programmet for dimensjonering.

Det koster ikke noe å laste ned eller bruke programmet. Under nedlasting kommer våre brukerforutsetninger samt generelle ansvarsforhold ved dimensjoneringsarbeider opp som skjermtekst. Teksten anses som lest og akseptert når dimensjoneringsprogrammet er nedlastet og tatt i bruk.

Last ned dimensjoneringsprogrammet her