Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
Fire Zebratenger. En stående og tre liggende
Kjøp tang en gang!

Kjøper du Zebra-verktøy har du verktøy for resten av livet.

Kjøp tang en gang!

Kjøper du Zebra-verktøy har du verktøy for resten av livet.

Håndverktøy med Zebra-kvalitet

Zebra er vår kompromissløse toppserie innen håndverktøy som setter materialkvalitet og brukervennlighet i høysetet. Innen Zebra-merket finner du:

I over 30 år har Zebra-verktøy gitt håndverkere over hele verden upåklagelig funksjon og enorm slitestyrke - dag etter dag. Kjøper du verktøy av Zebra-kvalitet, kjøper du et verktøy for resten av din yrkeskarriere.

Kjøp tang en gang!

Skrutrekkere

Våre skrutrekkere har utviklet seg mye de siste 30 årene, og i dag finner du Zebra-seriens tredje generasjon av trekkere i vårt sortiment. Det er mange av de første skrutrekkerne våre som fortsatt holder koken, og det er ikke uten grunn:

 • Stålkvalitet: Vi bruker stål av typen 73MoV5 and 58CrMoV4 i klingen for optimal balanse mellom hardhet og seighet.
 • Ergonomi: Håndtaket er produsert i polypropylen og Santoprene™. Dette, kombinert med utformingen, gir en perfekt balanse mellom komfort, kraftoverføring og holdbarhet som også enkelt lar seg rengjøre.
 • Bruksegenskaper: Skrutrekkerne har ekstremt presist utformet inngrep og flere av trekkerene har slagkappe for løsning av skruer som sitter.

Har du opplevd at en skrue ikke løsner? Da kan våre skrutrekkere med slagkappe være løsningen. Les mer her.

Bilde av tre generasjoner Zebra-skrutrekkere og en skrueeske med Würthlogo

Tenger

Zebra tenger både griper godt og er gode å gripe i. I vårt Zebra-sortiment finner du kombitenger, nebbtenger, avbitere og vannpumpetenger.

 • Stålkvalitet: Zebra-tengene produseres i ekstremt holdbart stål. Vi ser at tenger som ble solgt på 80-tallet fortsatt er uten slark, og uten nevnbar slitasje i kjeften.
 • Ergonomi: Håndtakene er tilpasset de ulike tengene, og laget for optimalt grep. Håndtakene er produsert i Polypropylene og Sandropene for holdbarhet og maksimal friksjon.
 • Bruksegenskaper: Den høye stålkvaliteten gjør at vi kan designe tenger som er tynnere og mer hendige uten at det går utover styrken.

To Zebratenger står på arbeidsbenk. årstall 1989 og 2023 står på støvete bord

Bits- og pipesett

Zebra-sortimentet innen piper, bits, bitspiper, skraller og fulle sett dekker alle behov. Det er vel verdt å merke seg at alle enkeltpiper og bits har sitt eget varenummer selv om de skulle inngå i et sett. Dette betyr at du kan supplere enkeltdeler dersom du mister en pipe, en skralle eller et bits.

 • Stålkvalitet: Vi benytter stål av typen Chrom Vanadium i våre piper og bits. Dette gir deg som bruker piper som tåler enormt høy belastning.
 • Ergonomi: Skraller og pipeverktøy er laget med komfort og godt grep i høysetet. Vinkelen på verktøyene er også optimalisert for å komme godt til, samtidig som man oppnår maksimal kraftoverføring.
 • Bruksegenskaper: Pipene har Powerdrive utforming som sikrer optimalt feste på bolter og muttere. Skrallene har hele 72 trinn per omdreining, som sikrer en nesten trinnløs opplevelse ved bruk.

Bits og skraller

Skru- og skiftenøkler

Zebra skru- og skiftenøkler finnes i et meget stort utvalg av dimensjoner og utforminger. Med kombinøkler fra 5,5 mm og helt opp til 80 mm kan du løse de aller fleste oppgaver. Du finner kombinøkler, skiftenøkler, skrallenøkler, ringnøkler og leddnøkler i Zebra-sortimentet.

 • Stålkvalitet: Zebra-nøkler produseres i ekstremt holdbart stål av typen Chrom Vanadium for maksimal holdbarhet.
 • Ergonomi: Ryggen på nøklene er avrundet for god kraftoverføring. Bredden i utvalget hva gjelder utforming gjør at du finner nøkler som passer perfekt til den jobben du skal gjøre. Dette gir god komfort og kraftoverføring.
 • Bruksegenskaper: Ringnøkler, leddnøkler og skrallenøkler har Powerdriv® utforming for maksimal kraftoverføring. Fastnøklene har en geometrisk utforming for at kjeften ikke skal åpne seg selv om man drar til med ekstrem kraft.

Zebra kombinøker detaljbilde

Zebra platesaks høyre og venstre

Med utveksling.

 • For rett- og kurvesnitt
 • Håndtaket er formet slik at man får tak med alle fingrene
 • Utveksling gir mindre kraftbehov for å oppnå samme skjæreresultat
 • Smidde kjefter i beste stålkvalite

Verd å vite om Zebraverktøy

Etter nesten 30 år som produktsjef i Würth Norge er det få som vet mer om håndverktøy enn Roar Syndrol Johansen.

I filmene under forteller vår produktsjef Roar om de ulike typene verktøy og hva som kjennetegner nettopp Zebra-serien.

Du kan få flere gode råd fra Roar i disse artiklene.

Zebra tenger

Zebra tenger har alltid blitt laget i markedsledende kvalitet og vi fortsetter å forbedre stålkvaliteten, ergonomien og bruksegenskapene. Samtidig med at tengene som ble solgt for over 30 år siden fortsatt lever i beste velgående.

Zebra skru- og skiftenøkler

Stort utvalg og et ekspremt spenn hva dimensjoner angår f.eks. kombinøkler. fra 5,5 til 80 mm. Overlegen stålkvalitet og utformingen på nøklene gjør at de tåler ekstrem belastning.

Utviklingen av Zebra pipesett og skraller

Vår produktsjef, ser Roar forteller hva som gjør Zebra pipesett og skraller unike.

Zebra skrutrekkere

Roar viser utviklingen av disse verktøyene fra 70-tallet og frem til nå.

Lurer du på noe? Ta kontakt