Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
Polering med maskin på bil
mann polerer båt med grønn klut

Polering og tilbehør

På denne siden finner du alt du trenger for å polere bilen, eller båten for den saks skyld. Uansett om du skal polere opp en matt og blass lakk, eller skal gi en oppfrisking på en allerede pen bil, vil du finne det du trenger her. Her finner produktene som gjør arbeidet mer effektivt.

Du finner blant annet:

  • Poleringsmiddel
  • Poleringsputer
  • Poleringsmaskiner
  • Mikrofiberkluter og mikrofiberhåndklær

Du finner også flere gode artikler som gir deg tips og råd om hvordan du på best måte får en skinnende bil.

Poleringsmidler

Vi har hele spekteret du trenger fra grov rubbing til fint poleringsmiddel. Våre poleringsprodukter leveres i 250 ml og 1-liters flasker.

Poleringsputer

Poleringsmiddelet er ikke den eneste stjernen når man skal få blank lakk. En riktig poleringspute gjør halve jobben, og sørger for at man får riktig friksjon mot lakken. Vi har poleringsputer av både foam, mikrofiber og ull.

Poleringsmaskiner

Batteridrevet eller maskin med kabel? Stor eller liten? Vi har poleringsmaskiner i flere størrelser og fasonger som gjør at du kommer godt til.

Poleringstilbehør

For å jobbe på en optimal måte er man avhengig av godt tilbehør som løser små utfordringer. Her har vi samlet produktene du ikke kommer unna når du skal gjøre en poleringsjobb.

Våre poleringstips

Vi har laget et knippe videoer som gir deg tips om polering - alt fra enkel fjerning av fingermerker, utjevning av ulik glans til keramisk lakkforsegling.

Skinnende lakk i en fei
Bli kvitt riper i klarlakken

Kan vi bistå med noe? Fyll ut skjemaet så hjelper vi deg gjerne!