Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
Vask av lastebil
Rød bil i vask. Skumlagt
Bilvask
Bilvask

Vi har alt til vask av kjøretøy

Vask og klargjøring av bil er et fag der produktene er svært viktige for å oppnå en god finish. På denne siden har vi samlet en mengde produkter som gjør bilvasken effektiv samtidig som resultatet blir fantastisk.

Du finner blant annet:

  • Bilsåper og avfettingsmidler
  • Vaske- og rengjøringsprodukter for innvendig vask
  • Maskiner og kjemi for luftrensing i kupè

Du finner også flere gode artikler som gir deg tips og råd til vask og klargjøring av bil, traktor, lastebil og andre kjøretøy - både innvendig og utvendig.

Produkter for vask og avfetting

Her finner du bilsåper og avfettingsmidler som dekker de fleste bruksområder fra enkel vask til tøff avfetting.

Rengjøring og pleie av felger og dekk

Blanke og fine hjul passer perfekt med en ren bil. Med våre felgrens-produkter fjerner du enkelt fastgrodd skitt på aluminiumsfelger og stålfelger.

Vasketips

Profesjonell bilvask

I denne artikkelen har vår produktsjef, Henning Sørensen skrevet om vår anbefalte fremgangsmåte for en profesjonelt gjennomført bilvask. Han tar også for seg hvilke såper og produkter som anbefales for et skinnende resultat.

Se mer

Perfekt skum

Lite er mer tilfredsstillende enn å skumlegge en bil med tett såpeskum. Men hvordan oppnår man perfekt konsistens? Her gir vi deg tipsene som gør at såpen henger tilstrekkelig lenge.

Se hvordan

Interiørens og pleie

Tilbyr du innvendig vask av bil til dine kunder? Her finner du produktene som gjør dashbord, seter og alt interiør skinnende rent.

Rens av kupé og klimaanlegg

Vond lukt inne i bilen? Her finner du utvalgte produkter for effektiv rens og desinfisering eller luktfjerning i bilens kupé og klimaanlegg.

Ta en titt her på før- og etterbilder ved bruk av airco well®-produktene i pollenfilterhuset og i fordamperen.

Utstyr og tilbehør til renhold av kjøretøy

Noen produkter gjør rett og slett vaskejobben enklere! Her finner du maskiner for rens og vask, så vel som vaskebørster, svamper og kluter.

Innvendig vask og rens av bil

Innvendig vask og rens av en bil byr på mange ulike operasjoner, og i denne artikkelen tar vi deg gjennom alle stegene for å gi kunden "nybil-følelsen" etter behandling.

Se mer

Få frisk luft i bilens kupè og klimaanlegg

Vond lukt i bilen? Vi tar deg i denne artikkelen gjennom ulike fremgangsmåter for å bli kvitt vond lukt i kundens bil. Her har vi løsninger uansett hva grunnen til den vonde lukten er.

Se hvordan