Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  

#Produkt og fagtips

Lys og strøm på arbeidsplassen

Øystein Holmsen

Øystein Holmsen

fr., 12.01.2024

Lys og strøm er viktig, særlig nå på denne tiden av året. Godt arbeidslys og tilgang på strøm på arbeidsplassen er helt nødvendig for å få utført arbeidet. Her har vi samlet noen produkter som er nødvendig for å få tilfredsstillende lys på arbeidsplassen.

Byggsentraler

For å kunne ha tilstrekkelig med lys på arbeidsplassen er det nødvendig med godt med strøm. Ofte kan en byggsentral være løsningen. Vi har byggsentraler for norske byggeplasser, laget i slagfast ABS plast. Disse er enkle å montere på stolpe, stativer eller vegg.

Arbeidslamper og lyskastere

For å få skikkelig med lys i den mørke tiden trengs kraftige arbeidslamper. Rikelig med belysning er også viktig i forhold til sikkerhet på arbeidsplassen.

  • Vår arbeidslamper Magnum 2.0 LED 32W og Magnum 2.0 LED 78W er en meget solid og kraftig LED arbeidslampe med en bred lysflate. Denne kan stilles i flere vinkler og henges opp eller settes på stativ. Disse er sprut- og støv sikre, og meget støt sikre.
  • Lyskasterene Flex II – 150W og Flex III 230W er to robuste lyskastere beregnet for å lyse opp store områder som byggeplasser eller parkeringsplasser. De er meget godt egnet for mast montering. I tillegg har de en arbeidstemperatur fra -20º til +50ºC.

Les også: Få jevnt arbeidslys over hele arbeidsplassen!

Kabeltrommel og skjøtekabel

Finn kabeltrommelen som passer til ditt bruk. Vi har kabeltromler for utendørsbruk, innendørsbruk og veggmontert dersom du ønsker det. Kabeltromlene får du med flere uttak og fra 10 – 40 meter. Husk at uansett hva slags kabeltrommel du velger, er det viktig å dra ut hele kabelen før bruk. Gjør du ikke det, stjeler kabelspolen effekt og skaper varme.

Vi har flere skjøtekabler som er godkjente for utendørsbruk. Disse er fleksible, også ved lave temperaturer.