Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
Systemkofferter

Få orden og system med systemkofferter

Systemkofferten kan benyttes som verktøykoffert eller oppbevaringskoffert. Kofferten kommer i ulike størrelser, og uavhengig av størrelse kan de festes sammen slik at du alltid har med deg det du trenger. Koffertene kommer både med og uten innhold og med ulike løsninger for innlegg.

Fordelene med ORSY systemkoffert:

  • Du har alltid kontroll på hvor du har tingene dine
  • Den er enkel å ta med seg
  • Du kan sette sammen koffertene slik at du kan ta med deg alt du trenger
  • Kofferten og innholdet er tilpasset reolene og bilinnredningen

Se alle kofferter og innlegg

systemkoffert fleksibel løsning

Fleksibel løsning

Kofferten kan brukes sammen med reolsystemet eller bilinnredninger, vi har egne løsninger som gir deg muligheten til å feste kofferten til de ulike systemene. På denne måten har du alltid med det verktøyet og forbruksmateriellet du trenger.

Behøver du flere kofferter i samme størrelse for å gjøre jobben? Da kan de stables i høyden, enten løst på toppen av hverandre ved hjelp av «støtteføttene«, eller koble koffertene sammen fast. Du kan bære de med deg rundt som en enhet. På grunn av støtteføttene vil alltid bunnflaten være ren og ripefri.

Tilpass innholdet

Produktsortimentsbokser av forskjellig størrelse sørger for at det er orden i din systemkoffert. Boksene er festet i en oppbygd konstruksjonen i bunnen av kofferten, og sørger for at du bevarer oversikten over delene dine. Den perfekte passformen på det gjennomsiktige dekselet gjør at det lukkes rett på boksene, og hindrer at innholdet i kofferten faller ut eller blandes sammen.

Systemkoffert tilpass innholdet

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg.