Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
En gruppe selgere stående foran en firmabil

Karriere – salg

Kan du tenke deg en jobb innen salg i Würth Norge?

Har du erfaring innen salg, eller har du noen gang undret på om du har skjulte talenter som selger? Mange av våre selgere som både lykkes og trives i jobben ante ikke noe om sine talenter før de tok sjansen og fikk muligheten til å prøve seg som selger.

Kanskje du er en av dem? Se våre ledige stilinger!

Bli bedre kjent med oss!

I videoene nedenfor kan du bli med noen av selgerne i Würth Norge ut på jobb. De forteller om arbeidsdagen sin, måten de jobber på, arbeidsmiljøet og samholdet med kolleger, arbeidsoppgaver og forholdet til kundene. Kanskje du lar deg inspirere til å søke jobb som selger i Würth Norge.

Hvordan er arbeidshverdagen som Würth-selger?

Arbeidsdagen byr på variasjon, læring, mestring – og ikke minst mange fantastisk hyggelige kunder som setter pris på at du ordner opp for dem!

Hvordan lykkes som Würth-selger?

Det aller viktigste at du ønsker å utvikle deg. Würth-selgere kjennetegnes av at de er glade i å jobbe med mennesker.

Team og samhold

Som ansatt hos oss er du en del av et team. Vi er opptatt av å hjelpe hverandre og dele kunnskap. Vi skal trives som kollegaer.

Vi er mer enn produktene våre

Vi skal gjøre det lettere for fagfolk å gjøre en god jobb! Både når det gjelder produktene og tjenestene vi tilbyr.

Arbeidsverktøyet som selger

Würth-selgere har gode systemer som støtter dem når de er ute på jobb. Med få trykk er produkter, kunnskap og avtaler lett tilgjengelig slik at man jobber enklere.

Wenche ble salgskonsulent

Hvordan er det å jobbe som selger hos oss? Wenche forteller om da hun tok sats og søkte på en jobb hos oss.

Læring og samspill i fokus

Som selger i Würth har du alltid et team i ryggen som vil styrke din faglige tyngde og hjelpe deg til å lykkes i rollen. Om det er produktspørsmål, tilbud eller løsninger for kunden har du alltid en kollega å støtte deg på.

Du har også kollegaer på kunde– og supportsenteret, KAM-avdelingen, økonomi, Innkjøp, HR, marketing og digitalavdeling og IT, samt sentrallageret som sørger for at du kan ha fullt fokus på kunden hver eneste dag. I tillegg har du et butikknettverk på tvers av Norge, hvor du kan planlegge kundemøter og hente den skruen du mangler.

Hos oss kan du dyrke ditt fagområde, utvikle din egen kundemasse og se resultatene av arbeidet ditt, i samarbeid med ditt team og ressurspersoner på hovedkontoret. Har du det som trengs for å bli leder en dag eller kunne du tenke deg å spesialisere deg ytterligere?

Vi har flere arbeidsområder innen salg:

Selger på jobb
Kvinnelig selger

Monica – fra butikkselger til salgskonsulent

Som tidligere selger i vår butikk på Jessheim, fikk Monica en perfekt start på sin nye rolle i Würth. Som butikkselger tilegnet hun seg bred kunnskap og ble godt påkledd, før hun satte seg i bilen og gikk løs på nye utfordringer.

«Det beste er alt jeg har lært og alle erfaringer jeg har fått i løpet av de årene. I tillegg til alle de hyggelige kollegaene og kundene. Würth har forstått at alle er like viktige enten du er adm.dir eller jobber «på gulvet». Hvis du ønsker å jobbe med verdens beste kollegaer og verdens beste produkter må du søke hos oss. Det er høyt under taket og latteren og smilet sitter løst!»

Smilende mann i Würth-genser

Christer – fra butikkleder til regionsjef

I rollen som regionsjef for våre byggselgere vil du treffe på Christer. Han søkte seg til oss fordi han ønsket seg en arbeidsgiver som var like ambisiøs som han selv. Han startet sin reise som butikkleder. På veien var han en tur innom vårt talentprogram, noe som gjorde han enda mer sulten på nye utfordringer – han har nå sin andre rolle som regionsjef og er fremdeles nysgjerrig på sin videre reise i Würth.

«Würth er en arbeidsgiver som setter trivsel veldig høyt og som virkelig ønsker at de ansatte skal lykkes. Hvis man ønsker en arbeidsplass hvor utvikling og trivsel står i fokus, både for selskapet og for ansatte er det bare å sende inn en søknad!»

selger Jara Gunnarsdottir