Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
Fasade hovedkontor
Würth Norge AS

Hovedkontoret vårt ligger på Gjelleråsen.

Her har vi også hovedlageret og Galleri Würth.

Würth Norge AS

Hovedkontoret vårt ligger på Gjelleråsen.

Her har vi også hovedlageret og Galleri Würth.

Karriere – hovedkontoret

Hjertet til Würth Norge ligger i utkanten av Oslo, nærmere bestemt Gjelleråsen i Nittedal. Her jobber ansatte i kunde– og supportsenteret, innkjøp, HR, økonomi, digital avdeling og IT, KAM-avdelingen, samt marked og produktavdelingen. Det er også her vi har vårt fantastiske sentrallager med Würths kvalitetsprodukter.

Gjør karriere innen:

  • Kunde– og supportsenter
  • Digitalavdeling og IT
  • HR
  • Økonomi
  • Produktspesialist
  • Innkjøp
  • Marked
  • KAM
  • Lager
Smilende ansatt

Velkommen til oss!

På hovedkontoret får du nærmere 180 gode kollegaer. Sammen med vårt butikkapparat og salgskonsulenter dekker vi nærmere hele Norge. I tillegg blir du en del av en globalt konsern, hvor du kan skape deg et nettverk med kollegaer innen ditt fagområde.

JA, VI ER KJENT FOR KVALITET I ALT VI GJØR, men vi har allikevel føttene godt plantet på jorden. Vi er stolte av kulturen og arbeidsmiljøet i Würth. Vi tar alle ansvar og jobber hver dag for at det skal bli enklere for våre kunder, det vil si fagfolk - å gjøre en god jobb. Vi er opptatt av å dele på kunnskap og erfaring for å spille hverandre gode. I tillegg til å skape gode læringsarenaer, hvor det er lov til å prøve og feile. Vi liker å tenke at det er rom for å være seg selv i Würth – og ofte nok blir vi beskyldt for at det er gøy å jobbe her. Heldigvis!

Gøran Mago Ramstad
Gøran
– fra rekrutteringsrådgiver til salgsdirektør

Salgsdirektøren vår heter Gøran. Han har hatt en fantastisk reise i Würth og er ett levende bevis på at det finnes mange muligheter hvis du kan, vil og tør. Han begynte først på HR, for så å få noen lærerike år som PA for administrerende direktør. Videre gikk reisen via salgssjef, før han nylig fikk rollen som salgsdirektør.

«Det beste med å jobbe hos oss er at man får ansvar hvis man tar det. Da jeg jobbet som assistent for vår administrerende direktør, fikk jeg muligheten til å observere hvordan der er å ha ansvar for 9 land og 11 selskaper. En ekstremt lærerik periode som jeg ofte ser på som min masterutdanning»

Simen Halvorsen
Simen
– fra trainee til innkjøper

På kundesenteret treffer du Simen. Han begynte sin reise i Würth som trainee, før han fikk muligheten som skaffeinnkjøper. Simen sørger for at kundene våre kan få tilgang til produkter som ikke er i vår egen portefølje og han gir seg ikke før alle muligheter er prøvd.

«Det beste med å jobbe i Würth har vært faglig og personlig utvikling. Det er en arbeidsplass hvor jeg får spennende utfordringer, og jeg har hatt en bratt læringskurve. Würth er en spennende arbeidsplass med mange muligheter for utvikling. Det er et veldig bra arbeidsmiljø, med mye bra folk!»

Ung kvinnelig lageransatt
Sara
– teamleder hovedlager

På vårt topp moderne hovedlager treffer du Sara. Hun jobber som teamleder, og sammen med teamet sørger hun for at bestillingene blir plukket og sendt samme dag. Visste du at – ved bestilling før kl. 16, vil kunden ha varen levert på døren før kl. 07 neste dag. Det kaller vi effektivitet!

«Det beste med å jobbe i Würth er det gode arbeidsmiljøet og mine hyggelige kollegaer. Jeg søkte meg hit fordi jeg ville ha en spennende jobb med mulighet for utvikling. Würth er et bra selskap å jobbe for, spesielt hvis du har et godt humør og et ønske om å utvikle deg»

Bilde av ansatt i kantine