Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  
Smilende mannlig butikkansatt
En allsidig arbeidshverdag

Å jobbe i butikk byr på spennende kundemøter og du får jobbe med ett bredt produktsortiment av ypperste kvalitet.

En allsidig arbeidshverdag

Å jobbe i butikk byr på spennende kundemøter og du får jobbe med ett bredt produktsortiment av ypperste kvalitet.

Karriere – butikk

Kom på fornavn med våre kunder

Hos Würth blir du en del av et B2B-butikknettverk som strekker seg fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Her får du ett tett samarbeid med dine kollegaer, når oppsøkende selgere og spesialister kommer innom butikken for en faglig prat.

Som ansatt i butikk, vil du følge et særskilt opplæringsløp for butikkansatte hvor du skal få god kjennskap til alt fra kjemi til verneutstyr, samt salgstrening og profilering.

Du vil ha stor frihet til å skape unike kundeopplevelser for ditt lokalområde, når du arrangerer kundekvelder og setter opp kurs eller kampanjer sammen med dine nærmeste kollegaer.

Hva kan du bli?

  • Butikkselger
  • Butikkleder
  • Regionsjef
  • Salgskonsulent

Gruppe fra butikk

Jobbe i butikk

Arbeidsmiljøet er viktig for alle som jobber i Würth. Vil du ha en trivelig arbeidsdag?

Arbeidshverdagen

Her dykker vi inn i hverdagen til noen av våre butikkmedarbeidere.

Utviklingsmuligheter

I Würth Norge legger vi vekt på muligheten for personlig utvikling.

Jobbsøketips butikk

Lurer du på å søke en butikkjobb hos oss? Her er noen tips fra våre ansatte.

Kvinnelig butikkmedarbeider bak disken

Solfrid Eikemo - butikkselger

Kommer du til vår butikk i Haugesund, vil du bli tatt godt imot av Solfrid. Hun jobber hver dag sammen med sine gode kollegaer for å gjøre hverdagen litt enklere for våre kunder, det vil si fagfolk – å gjøre en god jobb. Som butikkselger er det varierte dager og muligheter bygge gode langsiktige kunderelasjoner.

"I Würth får jeg bygge relasjoner til kundene og skape tillit. Det er givende! Godt arbeidsmiljø og gode kollegaer er også viktig for meg, derfor har jeg jobbet i Würth i over 10 år. I tillegg har vi et stort apparat rundt oss med masse kunnskap og jeg lærer noe nytt hver dag. Rett og slett et trygt og solid firma med mange muligheter"

Kvinnelig butikkmedarbeider bak disken

Tatjana B. Havneraas – fra butikkselger til butikkleder

Tatjana har nylig fullført vårt talentprogram, som hun beskriver som utrolig lærerik både faglig og personlig. Det har rett og slett vært skikkelig gøy! Nå har hun tatt steget inn i rollen som butikleder.

«Jeg har hatt en spennende reise, hvor jeg har fått være med på å bygge opp våre butikker og jeg har fått stadig nye utfordringer. Hvis du ønsker en arbeidsplass med høyt tempo, gode kollegaer og muligheter for faglig og personlig utvikling er dette plassen for deg»

Butikkmedarbeider Gry Myrvold