Boring, gjenging, kapping og sliping Boring, gjenging, kapping og sliping Boring, gjenging, kapping og sliping
Festemidler Festemidler Festemidler
Elektro Elektro Elektro
Kjemi Kjemi Kjemi
Sveis, gass og lodding Sveis, gass og lodding Sveis, gass og lodding
Bilrekvisita og cargo Bilrekvisita og cargo Bilrekvisita og cargo
Innredning og lagersystemer Innredning og lagersystemer Innredning og lagersystemer
Klær, sko og verneutstyr Klær, sko og verneutstyr
Håndverktøy Håndverktøy Håndverktøy
Maskiner Maskiner Maskiner
Papir, Vaskeartikler og Kantine Papir, Vaskeartikler og Kantine Papir, Vaskeartikler og Kantine
Verkstedutstyr Verkstedutstyr
Slanger, kuplinger og tilbehør Slanger, kuplinger og tilbehør Slanger, kuplinger og tilbehør
Bygg og anlegg Bygg og anlegg
Bilinnredning Bilinnredning Bilinnredning

Würth Norge AS

Med 350 selgere på veien og nærmere 60 butikker samt kundesenter og e-handel i tillegg til en rekke produkteksperter - er vi klare for å hjelpe deg med kompetansen og produktene du trenger!

Würth Norge er til for kundens verdiskapning. Fagfolk i alle kategorier innen auto, bygg og anlegg, mekanisk/tekniske fag skal til enhver tid ha vår fulle støtte og oppmerksomhet. Vi leverer et stort utvalg festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr. Vårt produktsortiment kjennetegnes av bruksverdi, sikkerhet, effektivitet og kvalitet. Egenskaper som alltid evalueres grundig før produkter lanseres.

Würth Norge er også en av markedets fremste kompetanseleverandører. Gjennom et høyt kunnskapsnivå sikres våre kunders fremtidige verdiskapning og lønnsomhet.

Vi hjelper deg

Våre 3 divisjoner, Auto, Metall og Bygg, er fordelt på salgsregioner og  nærmere 60 butikker over hele landet. Kundegruppene er bil- og karosseriverksteder, håndverkere innen tre- og metallbearbeidelse, entreprenører, samt industri av alle størrelser. Vi er stolte av at 98 % av alle bestilte varer er på vei til kunden innen 24 timer etter at bestillingen er mottatt. Tilgjengelighet og leveransedyktighet er to av de viktigste krav vi setter til oss selv. WN satser på nærhet til kunden og har 350 salgskonsulenter som besøker ca. 2000 kunder hver dag.

Vi har også e-handel for deg som ønsker å bestille det du trenger med et klikk. Registrer nettbruker her.

Ønsker du automatisk varebestilling  så kan vi tilby ulike systemer for det. Les mer her.

 

 

Würth, langt mer enn produkter!

Målet vårt er å effektivisere din hverdag. Du kjenner kanskje til slagordet vårt "Würth ordner opp"! Vi leverer produkter av høy kvalitet men har også en rekke tjenester som forenkler din hverdag, slik at du får gjort jobben du skal!

Som kunde av Würth får du ikke bare tilgang til over 130.000 artikler, men også tilgang til et helhetskonsept bestående av kompetanse, support, logistikkløsninger og høy kvalitet både på produkt og tjenester. Alle våre kunder blir fulgt opp av egen kontaktperson. Vi har jobbet nært opp mot våre kunder i  mer enn 45 år og kjenner hvilke krav du blir stilt overfor både fra dine kunder og myndigheter, hvordan arbeidsmiljøet ditt er og hvor viktig det er med høy kvalitet både på maskiner og verktøy. Målet vårt er å gjøre det enklere for deg å gjøre en god jobb for dine kunder.

Hovedkontor

Hovedkontoret er lokalisert i et moderne kontor- og lagerbygg på Holum skog, like nord for Oslo. Med nytt påbygg, derav 12 000 m² lager betjenes kundene med et av Norges mest avanserte logistikksystemer.
WN innviet i 2003 et eget galleri tilknyttet hovedkontoret - Galleri Würth.

Her tilbyr vi flere utstillinger hvert år. Tidligere har vi vist alt fra elevarbeider til store navn som Picasso og Günter Grass. I november 2012 ble galleriet utvidet og er nå på ca. 750 kvadratmeter. Galleriet består av utstillingsrom, kafé og møterom med plass til ca. 200 mennesker.