Kundesenter: 464 01 600

Takmose-"moseren"

Grønne tak er pent. Det vil si, om det er meningen, for et kledelig, gressvoksende tak er slett ikke ueffent for øynene. Et tak farget grønt av mose, derimot – det står neppe øverst på noens ønskeliste. Sveiper man blikket på norske hus, er andelen mosebefengte tak høy.

Det kan du gjøre noe med, og det ganske så enkelt. Wütop Kobber fleks tettebånd med heldekkende butylkleber fjerner mosen fra et hvert taktekningsmatriale som den ønskes fjernet fra eller hindre at det oppstår på nye tak.

Wütop møne- og valmebånd i kobber fra Würth Norge AS, tar knekken på vekstforholdene for mosen, samtidig som man forsikrer seg effektivt mot fuktskader på et sårbart område på taket. Uavhengig av temperatur ved montering, fargestabil, vær- og UV-bestandig duk med strekkgitterinnlegg og butylklebestriper. Denne benyttes ved legging av ny takstein. Begge typer skjæres enkelt med kniv eller saks og har et klebesystem som først aktiveres etter at plastfolien er fjernet.

Mønebåndet legges under ny takstein og hindrer at steinen vil begynne å gro av grønske og mose. Wütop kobber fleks med heldekkende bytyl bør brukes på gamle tak av alle slag også singel og vil fjerne mose i løpet av 1 til 3 år. Den vil også holde taket rent i minst 15 år.

Wutop_fleks valmebaand_kobber Takmose-moseren

Wütop Kobber fleks tettebånd art.nr 0681 018 033
Wütop møne- og valmebånd i kobber art.nr 0681 000 054
Importør er Würth Norge AS, tlf: 46 40 16 00.

Produktene kan du bestille av din Würth representant,
via ordrekontoret på tlf.: 464 01 600,
eller direkte i en av våre Würth butikker.
Finn din nærmeste Würth butikk