Velkommen til Würth Norge Kundesenter: 464 01 600  

Ekstralys til bil

Ser du dårlig når du kjører i mørket? Det er langt fra nødvendig, og kan enkelt løses med å ettermontere ekstralys på din bil. Vi har lamper og lysbjelker som enkelt kan monteres på de aller fleste biler, nyttekjøretøy og anleggsmaskiner. Vi har også et stort utvalg av arbeidslamper, ryggelys og varsellamper.

LED-bar eller runde ekstralys?

Vi har ulike varianter av begge typer med et stort spenn av Lumen, refreansetall og Kelvin. Vi har også Xenonlys for den som ønsker det.

Uansett hva du velger så vil du forbedre lysprofilen som er standard på kjøretøyet ditt. Se hele utvalget vårt av ekstralys

Arbeidslys og ryggelys

Vi har et stort utvalg av små og store arbeidslamper til kjøretøy. Arbeidslamper som kan monteres på utsiden eller innsiden av bilen, slik at du får mest mulig lys når du skal utføre arbeidet ditt. Vi har tradisjonelle lamper og arbeidslysbjelker i ulik utførelse både med og uten varme i glasset.

Traktor med lys

Varsellys

Vi har varsellysbjelker i ulike størrelser som gir ditt kjøretøy god synlighet. Vi har også varselblink på pigg med ulike monteringsmuligheter som magnet, pigg og flatmontering.

Varsellysbjelke i bruk på tauebil

Hvorfor investere i ekstralys?

Her er fire gode grunner for at du bør vurdere å oppgradere belysningen:

  • Du får en bedre kjøreopplevelse i mørket
  • Du får bedre sikt i regn, snø, føyke og tåke
  • Du får bedre tid til å reagere på hindringer i veibanen
  • Du får bedre utnyttelse av dagen med godt arbeidslys for deg som kjører anleggs- eller landbruksmaskiner i mørketiden

Er du usikker på Lumen, Lux, Kelvin og referansetall? På fagbloggen vår får du forklaring på alt dette samt tips på hvordan du velger riktig ekstralys til ditt kjøretøy.

Les mer

Ønsker du å vite mer? Fyll ut skjemaet med hva vi kan hjelpe med, så tar vi kontakt med deg!