Boring, gjenging, kapping og sliping Boring, gjenging, kapping og sliping Boring, gjenging, kapping og sliping
Festemidler Festemidler Festemidler
Elektro Elektro Elektro
Kjemi Kjemi Kjemi
Sveis, gass og lodding Sveis, gass og lodding Sveis, gass og lodding
Bilrekvisita og cargo Bilrekvisita og cargo Bilrekvisita og cargo
Innredning og lagersystemer Innredning og lagersystemer Innredning og lagersystemer
Klær, sko og verneutstyr Klær, sko og verneutstyr
Håndverktøy Håndverktøy Håndverktøy
Maskiner Maskiner Maskiner
Papir, Vaskeartikler og Kantine Papir, Vaskeartikler og Kantine Papir, Vaskeartikler og Kantine
Verkstedutstyr Verkstedutstyr
Slanger, kuplinger og tilbehør Slanger, kuplinger og tilbehør Slanger, kuplinger og tilbehør
Bygg og anlegg Bygg og anlegg
Bilinnredning Bilinnredning Bilinnredning

Bilinnredning tilpasset din hverdag

Bilinnredning fra Würth

Vårt mål er å gjøre det enkelt for fagfolk og gjøre en god jobb. Med bilinnredning fra Würth får du fagtilpassede løsninger eller du kan velge full skreddersøm. Uansett hvilket fag du jobber med, er det tatt hensyn til de tingen du bruker i ditt daglige arbeide. Det er deg innredningen skal fungere for. Det som skiller mest er egentlig størrelse på innredning/bil.

Bilinnredning til alle bilmodeller

For de ulike bilmerkene vil du finne forslag til elektriker, rørlegger og snekker. Uansett hvilket fag du jobber med, er det tatt hensyn til de tingen du bruker i ditt daglige arbeide. Det er deg innredningen skal fungere for. Det som skiller mest er egentlig størrelse på innredning/bil. Selvfølgelig er det fremdeles mulig med skreddersøm, og da har vi alltid en rådgiver med kompetanse til rådighet for å finne løsninger for akkurat deg og dine behov.

Ford

Mercedes Benz

Opel

Toyota

Volkswagen

Hyundai

Citröen

Peugeot

Skreddersydde løsninger

Vi tilpasser bilinnredningen slik du ønsker. Målet er at du skal ha så god orden og system i arbeidsbilen at du sparer tid på å lete etter utstyr eller forbruksmateriell. Vi hjelper deg med å tilpasse innredningen som passer best til din arbeidshverdag. Den skreddersydde løsningen kan også komme med komplett innhold.

Ta kontakt for å finne ut mer

Bunnskuffer og dobbeltgulv

Våre bunnskuffløsninger består av rammeverk, skuffeinnsats og skinner i stål, vi har valgt nettopp stål for å sikre bestandighet og levetid på modulene. Bunnskuffløsningen er plassbesparende og det bidrar til at vareroms gulvet opprettholder sin funksjonalitet i form av plass til annet materiell.
Skuffene kommer i flere forskjellig dybder, bredder og høyder, noe som gjør at løsningene er svært fleksibel og gjør at vi kan tilpasse bunnskuffløsningen etter din bil.

Les mer

Sikker transport

Når du investerer i bilinnredning fra Würth, kan du og dine passasjerer være helt trygge. Würth Bilinnredning er nøye kollisjontestet og godkjent i henhold til DEKRA.Würth Bilinnredning er produsert for å tåle store påkjenninger og tung belastning. Würth Bilinnredning utvikler nye og smarte løsninger for at du, på en sikker og enkel måte, skal kunne sikre kjøretøyets last.

Hvorfor velge bilinnredning fra Würth?

Med en ryddig og oversiktlig bilinnredning fra Würth sparer du tid og jobber mer effektivt. En bilinnredning fra Würth varer lenge og den kan fint flyttes over i nye bil. Det lukkede skinnesystemet i bilinnredningen hindrer smuss og skitt å komme til, noe som øker levetid en på bilinnredningen. Vi jobber hele tiden med å utvikle og forbedre vår bilinnredning slik at du alltid skal få de beste løsningene. Ønsker du bilinnredning fra Würth? Ta kontakt med oss så finne vi løsningen som passer din arbeidshverdag.

Bilinnredning til rørlegger

På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for rørleggeren.

Les mer

ilinnredning tilpasset snekker

Bilinnredning til snekker

På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for elektrikeren.

Les mer

Bilinnredning tilpasset elektriker

Bilinnredning til elektrikere

På utkikk etter en perfekt løsning til din varebil? Vår bilinnredning er ikke bare blant markedets sikreste, den er også enkel å tilpasse perfekt til ditt yrke! Her har vi en titt på hvordan man kan tilpasse en bilinnredning for elektrikeren.

Les mer

Kontakt oss