Boring, gjenging, kapping og sliping Boring, gjenging, kapping og sliping Boring, gjenging, kapping og sliping
Festemidler Festemidler Festemidler
Elektro Elektro Elektro
Kjemi Kjemi Kjemi
Sveis, gass og lodding Sveis, gass og lodding Sveis, gass og lodding
Bilrekvisita og cargo Bilrekvisita og cargo Bilrekvisita og cargo
Innredning og lagersystemer Innredning og lagersystemer Innredning og lagersystemer
Klær, sko og verneutstyr Klær, sko og verneutstyr
Håndverktøy Håndverktøy Håndverktøy
Maskiner Maskiner Maskiner
Papir, Vaskeartikler og Kantine Papir, Vaskeartikler og Kantine Papir, Vaskeartikler og Kantine
Verkstedutstyr Verkstedutstyr
Slanger, kuplinger og tilbehør Slanger, kuplinger og tilbehør Slanger, kuplinger og tilbehør
Bygg og anlegg Bygg og anlegg
Bilinnredning Bilinnredning Bilinnredning

Würth junior og senior

Utdrag fra selskapets historie

1945
Adolf Würth, med 20 års erfaring i bransjen, etablerer sitt engrosfirma for skruer, mutre og bolter i Künzelsau.

1954
Grunnleggeren Adolf Würth dør, 45 år gammel. Sønnen Reinhold overtar ledelsen. Årsomsetningen er DEM 170.000.

1962
Reinhold Würth satser i utlandet og etablerer Würth Nederland.

1965
Adolf Würth OHG omdannes til selskap med begrenset ansvar. Holdingselskap er Würth-Verwaltungs-GmbH (som ikke har kapitalinteresser i Adolf Würth KG). Familien er eneeier av selskapet med begrenset ansvar.

1969
Kapasiteten i anlegget ved jernbanestasjonen er sprengt. Hovedkontorene flyttes til en ny bygning i Künzelsau-Gaisbach. Würth etablerer sitt første selskap på det amerikanske kontinentet med «Wurth Screw and Fastener Corporation» i USA.

1970
Würth feirer 25-års jubileum. Omsetningen øker til DEM 64,3 mill. Würth etablerer et selskap i Sør-Afrika.

1973
Würth etablerer seg i Norge.

1978
Det nye distribusjonssenteret tas i bruk. Parallell totrinns ordreplukking blir introdusert for første gang.

1981
Würth etablerer et selskap i Australia.

1985
Adolf Würth GmbH & Co. KG feirer 40-års jubileum. Reinhold Würth feirer sin 50-års bursdag. Dette er selskapets 31. år under hans ledelse, og Würth-gruppen befinner seg nå blant selskapene med milliardomsetning.

1987
Würth går for første gang ut på kapitalmarkedet og tar opp et eksternt lån på 75 mill. CHF. Med oppkjøp av et selskap i Japan og etablering i Malaysia etableres Würth i Asia. Selskapet er nå representert i alle verdensdeler.

1989
Adolf Würth GmbH & Co. KG tildeles den tyske markedsprisen.

1990
Bare åtte måneder etter murens fall åpner Würth sin første avdeling i Dresden i det tidligere Øst-Tyskland.

1992
15. mai 1992 er offisiell innvielsesdato for det nye hovedkontoret i Künzelsau-Gaisbach. Selskapet har investert DEM 60 mill. i den nye bygningen. Det moderne administrasjonssenteret inneholder også et kunstmuseum som er åpent for publikum.

1994
Med virkning fra 1. januar 1994 trekker Reinhold Würth seg tilbake fra daglig ledelse og blir formann for den rådgivende forsamlingen i Würth-gruppen. Dr. Walter Jäger blir utnevnt til styreformann i Würth-gruppen. Rolf Bauer blir viseformann i styret.

1995
Adolf Würth GmbH & Co. KG feirer sitt 50-års jubileum med en offisiell seremoni i Hanns Martin Schleyer Auditorium, etterfulgt av et selskap i Stuttgart. Reinhold Würth fyller 60 år. I jubileumsåret oppnår Würth-gruppen en rekordomsetning på DEM 4,3 mrd. og har salgsaktiviteter i 114 selskaper i 52 land verden over.

1996
Distribusjonssenter Nord er utvidet og settes i drift 15. juli 1996. Würth-gruppen har investert DEM 60 mill. i utbyggingen. To lageranlegg som er slått sammen under felles ledelse har plass til 75.000 paller og et effektivt areal på 52.000 kvadratmeter.

1997
For første gang i historien oppnår gruppen en omsetningsøkning på mer enn 1 milliard på ett år. Totalomsetningen øker til DEM 6,2 mrd. Würth Finance International B.V. foretar sin første offentlige emisjon av et obligasjonslån i dollar.

1998
To tradisjonsrike selskaper, Hahn & Kolb Werkzeuge GmbH & Co.KG i Stuttgart og skruefabrikken Arnold Umformtechnik i Ernstbach feirer jubileum. Würth-gruppen går inn i joint venture med Energie Baden-Württemberg AG (EnBW), Karlsruhe, og ZSW Center for Solar Energy and Hydrogen Research, Stuttgart, for å produsere en ny type tynnsjikts-solcelle.

1999
Reinhold Würth blir utnevnt til professor ved universitet i Karlsruhe på bakgrunn av sine resultater når det gjelder bedriftsledelse. 1. oktober 1999 kan prof. dr. h.c. Reinhold Würth feire sitt 50-års jubileum i firmaets tjeneste. Gruppen avslutter et vellykket regnskapsår med nye rekorder. Omsetningen øker til DEM 8 mrd., mens resultatet øker til DEM 545 mill.
Würth Finance International B.V. foretar en emisjon med et obligasjonslån på EUR 150 mill. Würth Finance er nå representert i finansmarkedet med tilsammen fem obligasjonslån.

2000
Würth-gruppen avsluttet et fremragende år med nye rekorder. Konsernet passerer 5 milliarder Euro, og oppfyller dermed «Visjon 2000» som ble formulert av professor Dr. h.c. Reinhold Würth i 1987, på et tidspunkt da konsernomsetningen befant seg på 700 millioner Euro.

2001
Til tross for konjunkturnedgang på håndverksiden øker Würth-gruppen sin omsetning til ny rekord på 5,28 milliarder Euro.
Fra 1. januar 2001 får Würth-gruppen ny ledelesstruktur og skaffer på den måten organisatoriske og personelle forandringer for videre vekst. Øverste ledelesesplan i handelskonsernet (sammenlignbart med et konsern holding) er konsernledelsen. Oppgavene i konsernledelsen ivaretas av Dr. Walter Jaeger (talsmann), Rolf Bauer (visetalsmann) og Bettina Würth.

2003
Würth feirer 30-års jubileum i Norge.

2005
Konsernet feirer 60-års jubileum.

2008
Würth feirer 35-års jubileum i Norge.

2013
Würth feirer 40-års jubileum i Norge.

2015
Konsernet feirer 70-års jubileum.

2018
Würth feirer 45-års jubileum i Norge.

2020
Konsernet feirer 75-års jubileum.