Kundesenter: 464 01 600

Würth flytter butikk i Drammen

I begynnelsen av året flyttet Würth butikk Drammen til nye lokaler ved foten av det kjente Osram-bygget. Adressen er Tomtegata 80. Her kan de skilte med en svært god beliggenhet, i knutepunktet for all transport inn og ut av Drammen. Den nye butikken har et stort utvalg av verktøy, kjemi og festemateriell, foruten eget hydraulikkverksted med slangeservice. De fører et stort utvalg av arbeidsklær og vernesko, og tilbyr logotrykking for kunder.

Butikk Drammen

Billedtekst:
I nye lokaler: Tom Bårli (fra venstre) er butikkleder, og står sammen med kundeveileder Morten Sæther og regionsjef Ole Henrik Rummelhoff foran den nye Würth butikken.
 
Tom Bårli, leder butikken. Han har bred erfaring fra trykkeribransjen, databransjen samt 8 år fra dagligvarebransjen. Han har tidligere også vært franchisedriver i Grans-kjeden. Kundeveileder Morten Sæther har erfaring fra både databransjen og rørbransjen i grossistleddet gjennom salg, reparasjon og kundeveiledning.

Würth er kjent som leverandør av blant annet festemateriell, håndverktøy, luft- og elektroverktøy, arbeidsklær og verneutstyr. Den nye butikken er på 450 kvm, kan by på gode parkeringsfasiliteter, og henvender seg i første rekke til profesjonelle kunder innen industri, bil- og karosseri-verksteder samt håndverkere innen tre- og metallbearbeidelse.

Würth Norge har 25 000 kunder, og 300 selgere gjennomfører daglig cirka 1 500 kundebesøk. Men kundene har såkalte straksbehov. Plutselig trenger de verktøy eller forbruksmateriell og kan ikke vente til selgeren kommer på besøk. Her spiller butikkene en viktig rolle. Totalt fører Würth Norge over 15 000 varenummer, og butikkene lagerfører de 5 000 viktigste varene. Det betyr at de har et bredt utvalg av produkter som en industrivirksomhet, et bilverksted eller en håndverker ofte går tom for. Målet er at butikkene skal føre det meste av det en håndverker trenger, bortsett fra trelast. Butikkene er også kompetansesenter for lokale håndverkere og tilbyr kurs på en rekke områder. Ikke minst er det stor etterspørsel etter kurs i helse, miljø og sikkerhet (HMS).

Dette er Würth
Würth er et verdensomspennende konsern med 404 selskaper i 84 land og en årsomsetning i 2009 på 7,5 milliarder euro. Fra en sped begynnelse i 1945 er varesortimentet utviklet til 130.000 produkter for bilbransje, håndverk, og industri. Konsernet har ca. 60.000 medarbeidere. Over 30.000 selgere har løpende kontakt med Würth-konsernets mer enn tre millioner kunder.

Würth Norge AS omsatte i 2010 for en milliard kroner. Selskapet har ca. 500 medarbeidere hvorav 280 selgere som betjener selskapets 25.000 kunder.  Würth har også 34 butikker mellom Kristiansand og Tromsø.
Kjerneproduktene er verktøy, festemateriell og kjemiprodukter for profesjonelle kunder.

Kontaktperson hos Würth:
Adm.dir Svein Oftedal
tlf: 901 82 155
E-post: svein.oftedal@wuerth.no